Muslimah Girl
twitter dan facebook teman saya !
Sunday, 24 June 2012 | 05:43 | 0 comments
assalamualaikum ..

saya ni baru je lepas berhenti keja . hehe . so sekarang saya tengah dalam proses untuk bela badan dan tanam anggur kat depan rumah saya ni . hehe .

ukey ! saya sekarang memang jarang mesej . so , saya sekarang ada kawan baru .
FACEBOOK DAN TWITTER !
sentiasa ada dengan saya , tapi cuma perlu ada wifi saja . haha .
nak tulis apa pun kat situ semua boleh . hehe . nak luah kan perasaan ka , nak marah-marah ka semua boleh tulis .
 saya baru je belajar TWITTER dari teman saya . so far so good . BUT , susah sikit la sebab selama ni hanya tau guna facebook . tetiba jumpa hal baru , mula nak SAWAN sat ! haha .

for kawan-kawan yang FOOLOW saya dekat FACEBOOK , BLOG dan TWITTER . thanks a lot . hehe .
sesapa yang belum follow . saya akan tinggalkan link saya kat sini . ukey ?
kebanyakan teman Facebook tak berapa kenal dan sombong-sombong belaka .
hanya teman rapat saja yang AKTIF dalam wall saya . yang lain , jangan harap la nak komen ! hehe .

ukey kawan-kawan , ni link FACEBOOK saya https://www.facebook.com/chenta.kita.37 !
dan ini link TWITTER saya https://twitter.com/#!/zuhairahrahim !

saya suka sangat menaip ! so , ni la HOBI saya sekarang . hehe .

gambar bayang-bayang !
terima kasih sebab sudi baca !

Older Post

Entries About Stuff Linkies


Hello there earthlings! You have stepped onto Muslimah Girl. My name is Bla bla bla. I'm the writer for this cute blog! Do follow, thanks.
Facebook


Put your shoutbox here.
Form : height- 75px | width- 200px.
Main : height- 0px | width- 200px.


Design edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha
Cursor by: Fazeera